Zoek
Aardappelkroketten
10
50 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1,500 kg hertoginnenaardappelen
0,030 kg boter
4 st. eiwit
0,100 kg bloem
0,050 l maïsolie
0,500 kg paneermeel
Peper
Zout
Bereiding
1
Hertoginnenaardappelen bereiden.
2
Een spuitzak zonder spuitmondje met de warme aardappelmassa vullen.
3
Op boterpapier langwerpige cilinders van 2 cm dikte spuiten.
4
Laten afkoelen en met plasticfolie afdekken.
5
De porties paneren op z'n Engels:
6
* Met bloem bestuiven.
7
* Nadien door een 'anglaise' halen (losgeklopt eiwit, peper en zout, scheutje olie en eventueel een scheutje water).
8
* Door het paneermeel wentelen.
9
In een friteuse bij 180°C gedurende ongeveer 3 minuten goudgeel bakken.
Aardappelkroketten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis en kastanjechampignons
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis en kastanjechampignons
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept