Aardappelkroketten

10
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hertoginnenaardappelen bereiden.
  • 2 Een spuitzak zonder spuitmondje met de warme aardappelmassa vullen.
  • 3 Op boterpapier langwerpige cilinders van 2 cm dikte spuiten.
  • 4 Laten afkoelen en met plasticfolie afdekken.
  • 5 De porties paneren op z'n Engels:
  • 6 * Met bloem bestuiven.
  • 7 * Nadien door een 'anglaise' halen (losgeklopt eiwit, peper en zout, scheutje olie en eventueel een scheutje water).
  • 8 * Door het paneermeel wentelen.
  • 9 In een friteuse bij 180°C gedurende ongeveer 3 minuten goudgeel bakken.

Aardappelkroketten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis en kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Mosterdvink met aardappelkroketten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Steak Rossini met Pommes Williams
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelvis en kastanjechampignons
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept