Knolselderpuree

5
30 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil 1 kg aardappelen en snij in blokjes.
  • 2 Kook +/- 25 minuten gaar in lichtgezouten water.
  • 3 Schil een knolselder.
  • 4 Snij 2/3 in blokjes en kook +/- 10 minuten gaar in een 1/2 l melk. Snij 1/3 van de knolselder in piepkleine blokjes en stoof gaar in 1 el boter.
  • 5 Kruid met peper en zout.
  • 6 Hak 1 el walnootpitten fijn.
  • 7 Giet de aardappelen en knolselder af en pureer.
  • 8 Kruid met nootmuskaat, peper en zout en meng er de walnoten, gestoofde knolselderblokjes en 1 el boter onder.

Knolselderpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met kersen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindesteaks gepaneerd met noten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met kersen
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindesteaks gepaneerd met noten
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept