Zoek
Knolselderpuree
5
30 min
Solo Open Kitchen
Bijgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg aardappelen
1 knolselder
1/2 l melk
2 el boter
1 el walnootpitten
nootmuskaat
peper en zout
Bereiding
1
Schil 1 kg aardappelen en snij in blokjes.
2
Kook +/- 25 minuten gaar in lichtgezouten water.
3
Schil een knolselder.
4
Snij 2/3 in blokjes en kook +/- 10 minuten gaar in een 1/2 l melk. Snij 1/3 van de knolselder in piepkleine blokjes en stoof gaar in 1 el boter.
5
Kruid met peper en zout.
6
Hak 1 el walnootpitten fijn.
7
Giet de aardappelen en knolselder af en pureer.
8
Kruid met nootmuskaat, peper en zout en meng er de walnoten, gestoofde knolselderblokjes en 1 el boter onder.
Knolselderpuree is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met kersen
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindesteaks gepaneerd met noten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Everzwijnragout met witte wijn en krieken
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Filet van bosduif met appel en calvados
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijn met kersen
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hindesteaks gepaneerd met noten
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept