Zelfgemaakte

10
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Rondingen van aardappelen afsnijden.
  • 2 In plakken van 6 à 7 cm lengte snijden en 1 cm dikte.
  • 3 Deze plakken op een dikte van 1 cm (=frieten) snijden, of 0,5 cm (=luciferaardappelen) of 1,5 à 2 cm (=aardappelbalkjes).
  • 4 De versneden aardappelen spoelen, uitlekken en drogen.
  • 5 In friteuse van 150°C dompelen en voorbakken.
  • 6 Vet afschudden en verdelen op gastronoomplaat.
  • 7 In friteuse van 180°C bakken.
  • 8 Afschudden.
  • 9 Lichtjes zouten.

Zelfgemaakte is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept

Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept