Zoek
Zelfgemaakte
10
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
Aardappelen
Bereiding
1
Rondingen van aardappelen afsnijden.
2
In plakken van 6 à 7 cm lengte snijden en 1 cm dikte.
3
Deze plakken op een dikte van 1 cm (=frieten) snijden, of 0,5 cm (=luciferaardappelen) of 1,5 à 2 cm (=aardappelbalkjes).
4
De versneden aardappelen spoelen, uitlekken en drogen.
5
In friteuse van 150°C dompelen en voorbakken.
6
Vet afschudden en verdelen op gastronoomplaat.
7
In friteuse van 180°C bakken.
8
Afschudden.
9
Lichtjes zouten.
Zelfgemaakte is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept
Huisje van Hans en Grietje
Nagerecht
Bekijk recept
Thaise salade met kipbrochettes en pindanoten
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saté babi
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Griekse yoghurt met zelfgemaakte notenmuesli
15 min
Bekijk recept