1 Laat de vis ontdooien en snij de stukken middendoor en dep ze goed droog.
2 Rasp de schil van de citroen, snij midden door en knijp het sap eruit en vang het sap op.Besprenkel de visstukjes met citroensap en pezo.Haal de stukjes vis door de bloem.Klop het ei los en wentel de visstukjes erdoor. Meng de citroenrasp met het paneermeel en paneer de stukjes vis ermee.
3 Kook de geschilde aardappelen gaar.
4 Bak het gesnipperde sjalotje en de gesnipperde knoflook aan in de olie.
5 Voeg in porties de spinazie toe en laat deze slinken.
6 Laat het vocht verdampen of gooi het geheel door een zeef.
7 Giet de aardappelen af,stamp ze fijn er roer er de crème fraîche en de parmezaan door.
8 Roer het spinaziemengsel door de smeuïge aardappelpuree,breng op smaak met pezo en meng als laatste de geroosterde pijnboompitjes erdoor.
9 Verhit wat boter in een pan en bak de zelfgemaakte vissticks in ca 4 min gaar en serveer ze bij de Italiaanse spinaziestamppot.1
0 Kijk voor meer geweldige recepten op http://www.leukerecepten.nl/
Italiaanse spinaziestamppot met vissticks van is een recept van Solo Open Kitchen