- champignons goed laten uitlekken en zeer goed droog maken."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- solo laten verhitten en ajuin enkele minuten fruiten."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- gehakt ernij doen + het bouillonblokje verkruimeld erbij."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- rul bakken( +- 5 à 6 minuten)"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- champignons + tomatenblokjes toevoegen."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- wat roeren en op zacht vuurtje 30 minuten laten sudderen."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- enkele druppels tabasco toevoegen.( voor wie het wat pittiger wil)."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- puree maken + op smaak brengen met peper,nootmuskaat,melk en de vloeibare solo."},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- oven voorverwarmen op 200 graden."},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- gehakt - tomatensaus in een ovenschten doen."},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- puree erover scheppen."},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- bestrooien met de parmezaankaas."},{"@type":"HowToStep","text":"13.
- in de oven voor 20 minuten .....en klaar "},{"@type":"HowToStep","text":"14.
- hhhmmmmmm."},{"@type":"HowToStep","text":"15. p.s. wie verse champignons wil gebruiken : deze eerst in schijfjes snijden en voorstoven zodat het vocht er al uit is"}],"recipeYield":"4 "}