Zoek
Hete Bliksem
4
40 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
500 gr (Puree) Aardappelen
400 gr Appelcompote
500 gr Gehakt (Gekruid kalfs-varken)
50 gr Parmezaanse kaas
10 cl Melk
10 gr solo bakboter
solo vloeibaar
Muskaatnoot
Peper
Zout
Bereiding
1
Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
2
Kook de aardappelen gaar.
3
Doe terwijl wat solo vloeibaar in een pan en bak het gehakt.
4
Leg het gebakken vlees onderaan in een ovenschotel.
5
Leg daarop een volledige laag appelcompote.
6
Zet terwijl een kleine kookpan op het vuur en warm er de melk en boter in op.
7
Kruid op het einde de vloeistof met muskaatnoot, zout en peper.
8
Plet de aardappelen tot puree.
9
Giet geleidelijk de vloeistof bij de aardappelen tot je een mooie puree krijgt.1
0
Zorg dat de aardappelen niet te lopend zijn.1
1
Smeer de puree over de appelcompte zodat deze niet meer te zien is.1
2
Werk af met Parmezaanse kaas.1
3
Zet nog 20 minuten op 180°C in de oven.
Hete Bliksem is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentelasagne met komijnrijst
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept