Hete Bliksem

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes.
  • 2 Kook de aardappelen gaar.
  • 3 Doe terwijl wat solo vloeibaar in een pan en bak het gehakt.
  • 4 Leg het gebakken vlees onderaan in een ovenschotel.
  • 5 Leg daarop een volledige laag appelcompote.
  • 6 Zet terwijl een kleine kookpan op het vuur en warm er de melk en boter in op.
  • 7 Kruid op het einde de vloeistof met muskaatnoot, zout en peper.
  • 8 Plet de aardappelen tot puree.
  • 9 Giet geleidelijk de vloeistof bij de aardappelen tot je een mooie puree krijgt.1
  • 0 Zorg dat de aardappelen niet te lopend zijn.1
  • 1 Smeer de puree over de appelcompte zodat deze niet meer te zien is.1
  • 2 Werk af met Parmezaanse kaas.1
  • 3 Zet nog 20 minuten op 180°C in de oven.

Hete Bliksem is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Donder en hete bliksem
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kalfslapjes met hete bliksem
2u15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Groentelasagne met komijnrijst
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Eendenborst met warme appelstroop op hete bliksem
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Appelstamppot (hete bliksem)
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept