Gevulde aardappelen met geitenkaas

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de ongeschilde aardappelen net niet gaar, laat ze een beetje afkoelen, snij ze in de lengte door en haal voorzichtig het kruim er uit, dat gaar goed met een lepeltje.
  • 2 Meng de in stukjes gesneden geitenkaas met de plattekaas,en de gesnipperde peterselie, roer er ook het aardappelkruim onder, Vul hiermee de aardappelhelften, strooi er de spekreepjes op.
  • 3 Leg de aardappelen in een ingevette ovenschaal en bak ze 20 minuten op 200 graden.
  • 4 Deze aardappeltjes smaken heerlijk bij een gemengd slaatje, een tomaatje mag zeker niet ontbreken!

Gevulde aardappelen met geitenkaas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept