Aardappelen met zalm-bieslookroom

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de aardappelen , snij ze middendoor, de grotere exemplaren snij je in vier, kook ze gaar.
  • 2 Laat ondertussen de wijn en visfond inkoken tot ongeveer 0,5 dl, laat een beetje afkoelen, meng de room eronder, het gesnipperde bieslook en de sliertjes zalm.
  • 3 Meng tenslotte met de gekookte aardappelen.
  • 4 Geef hierbij gekookte prinssenenboontjes, gemengd met stukjes tomaat en gebakken spekjes in een mosterd- azijn vinaigrette
  • 5 Smakelijk!

Aardappelen met zalm-bieslookroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Schorseneren met ham en ei
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Amuselepel met warmgerookte zalm
10 min-
Bekijk recept
Bospaddenstoelensoep met bieslookroom
20 min-
Bekijk recept
Toaststerren met bieslookroom en gerookte kip
25 min Snack
Bekijk recept

Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept