1 Begin met het schillen van de aardappels. Snijd deze vervolgens in kleine blokjes.
2 Giet een scheut olie in een (wok)pan en voeg de aardappeltjes toe. Zet de pan op een laag tot middelhoog vuur en zet vervolgens de deksel op de pan. Bak de aardappels 17 tot 18 minuten. Vergeet niet om regelmatig de aardappels om te scheppen. Ondertussen bak je in een ander pannetje de spekblokjes krokant en snipper je het witte uitje. Voeg ongeveer 4-5 minuten voordat de aardappels klaar zijn, het gesnipperde uitje, de gebakken spekblokjes, het knoflookpoeder en paprikapoeder toe aan de aardappeltjes.
3 Roer alles goed door. Na 17 tot 18 minuten zijn de aardappeltjes gaar en klaar om opgediend te worden. Serveer de aardappeltjes met de parmezaanse kaas en wat verse peterselie.
Aardappeltjes met parmezaanse kaas, spekjes en ui is een recept van Solo Open Kitchen