Gehaktschotel met champignons en aardappelpuree

4
70 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verhit de boter en fruit de ajuin enkele minuten.
  • 2 Doe het gehakt erbij en een verkruimeld groentebouillonblokje en bak deze rul (ongeveer 5 minuten).
  • 3 Voeg de champignons en tomatenvlees toe. Laat op een zacht vuurtje de saus 30 minuten sudderen.
  • 4 Kook de aardappelen gaar. Giet af en pureer de aardappelen.
  • 5 Breng op smaak met peper, nootmuskaat, melk en vloeibare boter.
  • 6 Verwarm de oven voor op 200° C.
  • 7 Schep de gehakt-tomatensaus in een ovenschotel en bedek met een laag aardappelpuree.
  • 8 Bestrooi met parmezaan en zet de gehaktschotel met champignons en aardappelpuree 20 min in de oven .
  • 9 Eet smakelijk :)

Gehaktschotel met champignons en aardappelpuree is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelpuree
30 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gehaktschotel met basmatirijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuid-Afrikaanse gehaktschotel met andijvie
35 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gehaktschotel met banaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse gehaktschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept