Zoek
Wortelpuree met gehakt en parmezaan
4
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 kg wortelen , in schijfjes gesneden
500 gr gehakt ( bij voorkeur varken/rund )
150 gr parmezaanse kaas
30 gr bakboter
1 groentebouillonblokje
1 tl suiker
peper , zout , nootmuskaat
Bereiding
1
Zet de wortels net onder water en kook ze gaar (ong 15 min) .
2
Giet af en pureer de wortels. Kruid met peper, nootmuskaat en 1 kl suiker.
3
Laat de boter smelten en bak het gehakt rul , kruid met 1 verkruimeld groentebouillonblokje en peper .
4
Verwarm de oven voor op 200° C .
5
Beboter een ovenschotel en doe hierin de puree , afgedekt met een laag gehakt , werk af met laag puree .
6
Bestrooi met parmezaan en zet de schotel 20 min in de oven .
7
Eet smakelijk :)
Wortelpuree met gehakt en parmezaan is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Ovenschotel met prei en ananas
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met oranjepuree
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met appelmoes en aardappelstoplicht
30 min-
Bekijk recept