Wortelpuree met gehakt en parmezaan

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Zet de wortels net onder water en kook ze gaar (ong 15 min) .
  • 2 Giet af en pureer de wortels. Kruid met peper, nootmuskaat en 1 kl suiker.
  • 3 Laat de boter smelten en bak het gehakt rul , kruid met 1 verkruimeld groentebouillonblokje en peper .
  • 4 Verwarm de oven voor op 200° C .
  • 5 Beboter een ovenschotel en doe hierin de puree , afgedekt met een laag gehakt , werk af met laag puree .
  • 6 Bestrooi met parmezaan en zet de schotel 20 min in de oven .
  • 7 Eet smakelijk :)

Wortelpuree met gehakt en parmezaan is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kalfslapjes gepaneerd met parmezaan
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasticcio met drie kazen en broccoli
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ravioli met pompoen en salieboter
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kleine clafoutis met bospaddenstoelen en parmezaan
20 min Voorgerecht
Bekijk recept

Kleurrijke schildersoep
Bekijk recept
Ovenschotel met prei en ananas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken schol met oranjepuree
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met appelmoes en aardappelstoplicht
30 min-
Bekijk recept