Tartiflette

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Warm de oven voor op 180°C. Snij de aardappelen in plakjes van
  • 05 cm. Breng aan de kook maar laat ze net niet gaar worden. Giet af.
  • 2 Pel en snipper de ui en de sjalotten. Fruit in wat Solo vloeibaar, voeg er de spekreepjes aan toe en laat gedurende 3 min zachtjes bakken.
  • 3 Meng in een schotel de aardappelplakjes, de ui, de spekreepjes en het blik Knorr Champignoncreme. Meng het geheel goed door elkaar en breng over in een ingevette ovenschotel.
  • 4 Snijd de kaas in 2 dikke plakken, zonder de korst te verwijderen, en schik de kaas met de korst naar boven op het mengsel.
  • 5 Schuif de schotel 35 min in de oven.

Tartiflette is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Tartiflette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartiflette (3)
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta tartiflette
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast tartiflette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept

Tartiflette
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartiflette (3)
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bruschetta tartiflette
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Toast tartiflette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept