aardappelroosjes

1
45 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de aardappelen beetgaar koken en laten afkoelen.in schijven snijden.
  • 2 de potjes zorgvuldig met boter invetten.
  • 3 de potjes dakpansgewijs bekleden en goed aandrukken.hoe vaster hoe mooier,volledig aanvullen.
  • 4 verstrooi look in in het potje en giet room tot bijna aan de rand .
  • 5 strooi wat gemalen kaas over het geheel.
  • 6 bak af in een oven van 180-200* 45 min.
  • 7 haal voorzichtig het roosje uit de vorm en serveer op een bord

aardappelroosjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkensrollade met kaneelappeltjes
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelroosjes
65 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelroosjes
Bekijk recept
Kalfsoester met graanmosterd
Bekijk recept

Varkensrollade met kaneelappeltjes
60 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aardappelroosjes
65 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappelroosjes
Bekijk recept
Kalfsoester met graanmosterd
Bekijk recept