Zoek
gevulde aardappelen
4
20 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 dikke aardappelen
olijfolie
peper en zout
4 eetlepels warme groentenbouillon
1 eetlepel room
50 gram gerookte spekblokjes
1 geplet knoflookteentje
Bereiding
1
maak de 4 dikke aardappelen schoon en prik er hier en daar in met een vork.
2
wrijf wat zout over de schil en leg ze op een ovenplaat.
3
besprenkel met olijfolie en zet 1 uur in de oven op 180°C.
4
halveer de aardappelen in de lengte en haal met een lepel het vruchtvlees eruit.
5
pureer met de groentebouillon en de room.
6
bak de gerookte spekblokjes in een pan goudbruin.
7
met het spek met de puree en breng op smaak met knoflook en peper.
8
vul de halve aardappelen met het mengsel en strooi er wat kaas over.
9
zet 10 minuten onder een hete grill.
gevulde aardappelen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardappelpuree
30 min-
Bijgerecht
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappel met weekendtoppings
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept