Provençaals gekruide, gekookte aardappelschijfjes

4
20 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de geschilde aardappeltjes in het bouillonblokje gaar en laat de aardappeltjes afkoelen. Snij de afgekoelde aardappeltjes in plakjes van 1 cm. Fruit de gesnipperde sjalot met de gesnipperde knoflook in een anti aanbak pan in de olie. Voeg dan de olijven, zongedroogde tomaatjes en de Provençaalse kruiden toe en verwarm 2 minuutjes mee. Voeg de aardappel schijfjes toe. Verwarm ze in het smakelijke prutje mee, totdat ze door en door warm zijn. Voeg eventueel naar smaak nog peper en zout toe.
  • 2 Eigen recept en foto.

Provençaals gekruide, gekookte aardappelschijfjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept

Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige ratatouillequiche
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse aardappelschotel
25 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse pasta met tonijn en tomaat
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept