Puree schotel met gehakt

6
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 schil de aardappelen en kook ze in licht gezout water. schil de ajuin en wortels.
  • 2 rasp de wortels en snij de ajuin fijn. Bak het gehakt in een beetje olie met de ajuin en wortel. als het gehakt bruin is, voeg dan een half glas water toe
  • 3 Doe er zout en peper, een half glas passata, de tomatenpuree en het boullionblokje bij. Laat nog koken voor 15 minuten.
  • 4 Giet de aardappelen af en pureer ze met de boter melk en wat kruiden.
  • 5 Vet een ovenschaal in en doe op de bodem het gehaktmengsel, daarop de aardappelpuree en daarop wat kaas.
  • 6 Doe in de op 200°C voor 10 minuten, serveer met erwten. smakelijk

Puree schotel met gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkool met gevulde hotdogs
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept