- Schil de aardappelen en snij in dunne plakjes."},{"@type":"HowToStep","text":"3. - Snij de ui middendoor en snij vervolgens in dunne halve ringen."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
Voorbereiding "},{"@type":"HowToStep","text":"5. (40 min.)"},{"@type":"HowToStep","text":"6. Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag (doorsnede 24 cm). Doe er de aardappelschijfjes in en laat 5 min. bakken. Schep geregeld om met een houten lepel."},{"@type":"HowToStep","text":"7. Voeg de uiringen toe en laat 15 min. sudderen. Schep geregeld om."},{"@type":"HowToStep","text":"8. Klop ondertussen de eieren los en kruid met peper en zout. Giet over de ui en aardappelen en laat 10 min. bakken, tot het ei net gestold is."},{"@type":"HowToStep","text":"9. Schuif de tortilla op een bord. Keer het bord om in de pan en laat nog 2 min. bakken."},{"@type":"HowToStep","text":"10. Afwerking"},{"@type":"HowToStep","text":"11. Lekker met een frisse sla en een dipsausje zoals bv. aïoli."}],"recipeYield":"2 "}
2 - Schil de aardappelen en snij in dunne plakjes.
3 - Snij de ui middendoor en snij vervolgens in dunne halve ringen.
4Voorbereiding
5 (40 min.)
6 Verhit de olijfolie in een pan met antiaanbaklaag (doorsnede 24 cm). Doe er de aardappelschijfjes in en laat 5 min. bakken. Schep geregeld om met een houten lepel.
7 Voeg de uiringen toe en laat 15 min. sudderen. Schep geregeld om.
8 Klop ondertussen de eieren los en kruid met peper en zout. Giet over de ui en aardappelen en laat 10 min. bakken, tot het ei net gestold is.
9 Schuif de tortilla op een bord. Keer het bord om in de pan en laat nog 2 min. bakken.1
0 Afwerking1
1 Lekker met een frisse sla en een dipsausje zoals bv. aïoli.