patat mozzarella

4
40 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schrob de ongeschilde aardappelen en kook al dente in de bouillon, aangevuld met water. Giet af en pel de aardappelen. Meng de olijfolie en de balsamicoazijn en scheur de basilicumblaadjes in grove stukken. Snijd de aardappelen in dunne plakjes en kruid met peper en zout, verdeel over koude borden, garneer met de mozzarellabolletjes, de kappers en de kerstomaten. Lepel er de dressing over en strooi er de basilicum overheen.

patat mozzarella is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pizza quattro gusti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met kip uit de oven
75 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rijst met courgette en mozzarella (baby 12-18 maanden)
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasalade met tonijn, artisjok en mozzarella
15 min- Bijgerecht
Bekijk recept

Pittige kipkluiven
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met kaas-kruidenpanade en knolselderijpatat
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ballenspies
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visburger
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept