Hasselback aardappels

4
60 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C. Klem 1 aardappel tussen 2 houten lepels of gebruik een keukentang. Snijd de aardappel om de 3-4 mm in, maar niet helemaal door. Doe hetzelfde met de andere aardappels. Leg de aardappels naast elkaar in een lage ovenschaal, met de inkepingen naar boven.
  • 2 Meng de olijfolie, knoflook, zout en peper en besprenkel de aardappels ermee. Bak de aardappels circa 45 minuten iets onder het midden van de oven.
  • 3 Meng de kaas met het paneermeel en bestrooi de aardappels ermee. Bak nog circa 5 minuten verder in de oven. Meng de crème fraîche met bieslook, zout en peper en serveer bij de aardappels.

Hasselback aardappels is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Zuurkoolgoulash
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Taugétortilla
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept

Hasselback-courgette
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hasselbackaardappels met gorgonzola recept
Bekijk recept
Zalm met amandelkorst
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hasselback-aardappelen
10 min Bijgerecht
Bekijk recept