Gepofte en gevulde aardappel met bacon

4
70 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Was de aardappelen goed en droog ze af.
  • 2 Verwarm de oven voor op 200°C. Prik de aardappelschil hier en daar in met een vork. Bestrijk de aardappels met olie en verpak ze in aluminiumfolie. Pof ze in het midden van de oven in 45-50 minuten gaar. Neem de aardappels uit het folie en halveer ze. .
  • 3 Bak de spekblokjes in een droge, hete koekenpan licht krokant.
  • 4 Haal het aardappelkruim er voorzichtig uit en schep dit met het sjalotje, de mosterd, yoghurt, bieslook, zout en peper door de spekjes.Schep dit mengsel in de uitgeholde aardappels en bestrooi met de kaas.
  • 5 Zet de gevulde aardappels in een lage ovenschaal of op een bakplaat. Zet even onder een hete ovengrill of in de nog hete oven tot de kaas gesmolten is.

Gepofte en gevulde aardappel met bacon is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Maïssoep met bacon
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Kalkoensalade LA-Style
Bekijk recept
Bagel met roerei, bacon en avocado
25 min- Lunchgerecht
Bekijk recept

Gepofte uiensoep met kaastompoesjes en cresson
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met tomaatjes en zoete knoflook
30 min-
Bekijk recept
Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte zoete aardappel met avocado-maissalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept