- Verwarm de oven voor op 180 °C."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
Voorbereiding : "},{"@type":"HowToStep","text":"7. 15 min. + 25 min. in de oven"},{"@type":"HowToStep","text":"8. 1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af."},{"@type":"HowToStep","text":"9. 2 Smelt ondertussen de boter in een pan en bak het knoflook en het diepgevroren preiwit ± 10 min. glazig. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat."},{"@type":"HowToStep","text":"10. 3 Meng de spirelli en het basilicum met de prei en doe in een ovenschaal. Voeg de lichte room toe."},{"@type":"HowToStep","text":"11. 4 Strooi er de parmezaan en de panko over en zet 25 min. in de voorverwarmde oven."},{"@type":"HowToStep","text":"12. Tip: "},{"@type":"HowToStep","text":"13. Eet u liever een gratin met vlees of vis? Voeg dan blokjes gebakken kip of stukjes gerookte zalm toe aan de pasta."}],"recipeYield":"4 "}
8 1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
9 2 Smelt ondertussen de boter in een pan en bak het knoflook en het diepgevroren preiwit ± 10 min. glazig. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.1
0 3 Meng de spirelli en het basilicum met de prei en doe in een ovenschaal. Voeg de lichte room toe.1
1 4 Strooi er de parmezaan en de panko over en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.1
2 Tip: 1
3 Eet u liever een gratin met vlees of vis? Voeg dan blokjes gebakken kip of stukjes gerookte zalm toe aan de pasta.