gratin van spirelli met prei

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
    :
  • 2 (10 min.)
  • 3 - Snipper het knoflook en het basilicum fijn.
  • 4 - Rasp de parmezaan.
  • 5
    - Verwarm de oven voor op 180 °C.
  • 6
    Voorbereiding
    :
  • 7 15 min. + 25 min. in de oven
  • 8 1 Kook de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  • 9 2 Smelt ondertussen de boter in een pan en bak het knoflook en het diepgevroren preiwit ± 10 min. glazig. Kruid met zwarte peper, zout en nootmuskaat.1
  • 0 3 Meng de spirelli en het basilicum met de prei en doe in een ovenschaal. Voeg de lichte room toe.1
  • 1 4 Strooi er de parmezaan en de panko over en zet 25 min. in de voorverwarmde oven.1
  • 2 Tip: 1
  • 3 Eet u liever een gratin met vlees of vis? Voeg dan blokjes gebakken kip of stukjes gerookte zalm toe aan de pasta.

gratin van spirelli met prei is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofpotje met prei, ham en zachtgekookte eieren
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenfarfalle met zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Waterzooi van zalm en prei
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Aardappel-bloemkoolgratin met hazelnoot
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Aardappel-knolselderijgratin
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse groenten- en broodgratin
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept