Pastasalade

38 min
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Breng water aan de kook
  • 2 voeg de pasta toe aan het water met een snuifje zout en een scheut olijfolie
  • 3 Schil ondertussen de wortelen en de komkommer
  • 4 Als de pasta klaar is giet deze af en spoel ze met koud water.
  • 5 laat de pasta afkoelen terwijl je de komkommer en wortelen in blokjes snijdt
  • 6 Doe alles in een grote kom: mexicaanse salade, komkommer, wortelen en de pasta. Giet eerst de mexicaanse salade af en spoel deze.
  • 7 Roer alles al eens goed rond
  • 8 Voeg kruiden naar keuze toe en de mayonaise
  • 9 Werk af met de boontjes en tomaatjes

Pastasalade is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Pastasalade
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met tonijn
25 min
Bekijk recept
Pastasalade met brie en walnoten
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pastasalade met wilde roze zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept