Zoek
Macaroni met verse zalm
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 g macaroni
zout
4 eetlepels Solo Vloeibaar
4 tomaten
2 bosuitjes
400 g verse zalmfilet
versgemalen peper
1 eetlepel(s) fijngehakte rozemarijn
Bereiding
1
Ontvel de tomaten, verwijder de zaadjes en snij het vruchtvlees in blokjes.
2
Snij de bosuitjes in dunne ringetjes.
3
Kook de macaroni in een grote pot met ruim kokend water en wat zout beetgaar.
4
Verhit 2 eetlepels Solo in een pan en bak de zalmfilets zachtjes in ca. 4 minuten aan beide kanten bruin en van binnen net gaar.
5
Strooi er zout en peper over en leg ze op een bord.
6
Verhit weer 2 eetlepels Solo in dezelfde pan en fruit de bosui met rozemarijn ca. 2 minuten.
7
Schep de tomaatblokjes erdoor en laat het geheel op een matig hoog vuur ca. 3-5 minuten sudderen.
8
Breng de saus op smaak met zout en peper.
9
Verdeel de zalm met een vork in stukjes. 1
0
Giet de macaroni af en schep de tomatensaus en stukjes zalm erdoor. 1
1
Voeg zout en peper naar smaak toe.
Macaroni met verse zalm is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min-
Voorgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheesemuffins met bloemkool & kip
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mac 'n cheese met broccoli
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni met bloemkool en kaas uit de oven
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kibbeling met romige worteltjesmacaroni
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept