Zalmfilet met verse deegwaren

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de deegwaren in water met zout. Giet het water af, kruid met peper en zout en houd de pasta warm.
  • 2 Was de zeekraal en gebruik slechts de zachte toppen. Stoof de zeekraal in een weinig Solo en kruid de zeegroente met peper en zout.
  • 3 Bak de vis kort in Solo en laat hem verder garen in de oven.
  • 4 Bereid ondertussen de saus voor. Verhit een bodempje olijfolie, kruid met peper en zout en voeg ½ eetlepel xeresazijn of citroensap toe.
  • 5 Pel en ontpit de tomaat en snijd in blokjes. Voeg de tomaat aan de olie toe. Warm de saus op en maak af met de fijngesneden basilicum.
  • 6 Schik de deegwaren op de borden en leg de vis erop. Werk af met de zeekraal en de saus.

Zalmfilet met verse deegwaren is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Salade bécassine
20 min
Bekijk recept
Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met citroen en erwtjes
20 min
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept

Verse zalmburgers met citroen en dragon
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zalm met courgettesalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met citroen-kruidenolie en gebakken zalm
8 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Aziatische zalmsalade
30 min-
Bekijk recept