Witte pizza met groene asperges en rucola

4
30 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220 ° C.
  • 2 Verwijder de houtachtige onderkanten van de asperges en kook de asperges in ruim kokend water met zout in 8 minuten beetgaar.
  • 3 Spoel ze in een vergiet onder koud stromend water af en laat ze goed uitlekken.
  • 4 Leg de pizzabodems op een ingevette bakplaat en bestrijk ze dun met Solo.
  • 5 Verdeel de gorgonzola en mozzarella over de pizza's.
  • 6 Halveer de asperges in de lengte en leg ze op de pizza's. bestrijk ze dun met Solo.
  • 7 Strooi de oregano en peper naar smaak erover.
  • 8 Bak de pizza's in de oven goudbruin.
  • 9 Klop in een kom het citroensap met de olijfolie en zout en peper naar smaak tot een dressing en schep de rucola er luchtig door. 1
  • 0 Leg de pizza's in stukken op vier borden en leg in het midden op de pizza's een bergje rucola.

Witte pizza met groene asperges en rucola is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Volkoren pasta pesto
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met geroosterde tomaten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnenbout met geroosterde aardpeertjes en rucola
150 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolasoep
Bekijk recept

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoutarme, gegrilde tijgergarnalen, salade met witte bonen
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min Nagerecht
Bekijk recept
Witte chocoladetaartjes met frambozen
30wachten min Nagerecht
Bekijk recept