Zoek
Gesauteerde noodles op z'n Japans
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 wortel
100 g boontjes
1 bosje peterselie
Solo
2 eetlepels Mirin
400 g ramen pasta
2 eetlepels Teriyaki
1 prei
1 ui
1 broccoli
1 bosje bieslook
1 kippenfilet
1 tak selderie
250 g champignons
3 paprika's
1 courgette
Bereiding
1
Was de groenten (de wortel, ui, prei, selder, courgette, champignons, broccoli, boontjes, de gele, rode en groene paprika) en snij ze in plakjes.
2
Snij de kippenfilet in blokjes en marineer hem in de Teriyaki.
3
Kook de ramen beetgaar in licht gezouten water, met wat Solo.
4
Kippenfilet uit de marinade halen en lichtjes aanbakken in Solo.
5
Stoof een deel van de groenten aan in Solo en hou ze opzij om achteraf op het bord te garneren.
6
Gaar de rest van de groenten samen met de Mirin in een pan.
7
Meng de noedels en de kip onder de groenten.
8
Garneer het gerecht op de schotel, samen met de extra gestoofde groentjes, bieslookstengeltjes en fijn gesneden peterselie.
Gesauteerde noodles op z'n Japans is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gefrituurde kippenreepjes met gekonfijte tomaten en een vinaigrette van basilicum
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Roergebakken noedels op z'n Japans
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Crumble met roodbaars, venkel en courgette
45 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Asperge met kruidenkorst en lamsgehakt
30 min-
Snack
Bekijk recept
Gevulde kip met kruidenboter onder het vel en gevuld witloof
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde scampi met olijfolie en schorsenerenpuree
Voorgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde spinazie met gebakken look
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gesauteerde vegetarische rundsreepjes, rodewijnsaus, shiitakes en uiencompote
60 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept