Scampi met tagliatelli en preisaus

4
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Marineer de scampi 30 min in witte wijn met look, peper en zout.
  • 2 Dep de scampi droog en wentel ze in wat bloem. Bak ze mooi goudbruin.
  • 3 Stoof de prei, voeg de room en het kerriepoeder toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • 4 Kook de tagliatelle in licht gezouten water beetgaar.
  • 5 Verdeel de pasta over de borden, leg er de scampi op en giet er de preisaus over.

Scampi met tagliatelli en preisaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ravioli met ham-preisaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tagliatelle met zalm preisaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Preisoufflé met Gruyère
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Vis en pesto-preisaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept