Fettuccine met scampi's

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pel de scampi's. Snij ze met een scherp mesje op de rugzijde van kop tot staart open, verwijder het darmkanaal. Snij de zachte punten van de asperges en de stengels in stukken van ongeveer 5 cm. Pel de ui en snipper ze fijn. Stoof de uisnippers aan in 1 eetlepel olijfolie. Doe er de asperges bij en roerbak 1 minuut. Blus met de prosecco. Kruid met peper en zout. Dek af en laat 5 minuten zacht stoven. Voeg er de room aan toe. Laat 2 minuten doorkoken zonder deksel. Doe er de scampi's bij. Laat 3 minuten sudderen tegen de kook aan. Breng de saus op smaak met limoensap. Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet ze af en vermeng ze meteen met de saus.

Fettuccine met scampi's is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Fettuccine met spruitjes en kip
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Merluzzo Estate (zomerse kabeljauw)
55 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met pecorino en truffel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fettuccine met walnoten en gorgonzola
Hoofdgerecht
Bekijk recept