Deegwaren met sardines

4
25 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maak de sardines schoon: snij de koppen en de staarten af en druk met de vingers op de buik om de ingewanden te verwijderen.
  • 2 Snij de visjes in de lengte doormidden, verwijder de graten, was de filets en laat ze drogen.
  • 3 Kook de venkel 10 minuten in gezouten water.
  • 4 Giet het kookwater af en bewaar het om de pasta in te koken.
  • 5 Hak de venkel.
  • 6 Kook de pasta in het venkelwater beetgaar, giet de pasta af en hou warm.
  • 7 Maak de uitjes schoon en snij ze klein.
  • 8 Stoof de uitjes in Solo Vloeibaar en voeg de tomatensaus, pijnpitten, kappertjes, de rozijnen, de sardines en de venkel toe.
  • 9 Kruid met zout en hete pepers. 1
  • 0 Laat alles 10 minuten stoven. 1
  • 1 Serveer de warme pasta op de borden en overgiet met de saus met sardines.

Deegwaren met sardines is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gebakken taco's met sardines
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sandwiches met rillette van sardines
20 min Lunchgerecht
Bekijk recept
Sardinemousse met paprika's en limoen
35 min
Bekijk recept

Salade bécassine
20 min
Bekijk recept
Farfalle met kip en dragonsaus
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spaghetti met citroen en erwtjes
20 min
Bekijk recept
Kalfsrolletjes met geitenkaas
Hoofdgerecht
Bekijk recept