scampi koko

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 de scampi's pellen,de tomaat en paprika ontpitten en in kleine blokjes snijden,ook de look en de sjaloten mogen fijn gesneden worden,doe nu de solo in een wokpan en doe daar de sjalot en de look in even roeren en dan mogen de scampi's erin,na even te wokken mag de paprika erin en de kruiden en dan de koko's melk even roeren en op het laatste moment mogen er de tomaten blokjes bij,de gekookte tagliatele opdraaien met een vork en mooi in het midden van het bord schikken en daar de scampi's over en om af te werken een paar takjes bieslook,smakelijk

scampi koko is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Crème brûlée koko
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelsalade Met Rumsaus
0-10 min -
Bekijk recept
Velvet nirvana
0 min
Bekijk recept
koekjes
30 min Nagerecht
Bekijk recept

Scampi met hummus en lauwwarme sesamvinaigrette
40 min Voorgerecht
Bekijk recept
Caribische rijstschotel (jambalaya)
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Scampi amuse
20 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Scampi met oregano
10 min Voorgerecht
Bekijk recept