- 250 g spek "},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- 1 teentje knoflook "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- champignons gesneden "},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- pasta "},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- 250 g of 500 g mascarpone "},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- peper en zout "},{"@type":"HowToStep","text":"8. Kook de pasta "},{"@type":"HowToStep","text":"9. Ondertussen bak je de spekjes en de knoflook in wat olijfolie "},{"@type":"HowToStep","text":"10. Als de spekjes gaar zijn, haal je ze uit de pan. "},{"@type":"HowToStep","text":"11. Bak de champignons, voeg daarna de spekjes en knoflook weer toe en vervolgens ook de mascarpone. mascarpone laten smelten op zacht vuurtje, pasta toevoegen en onmiddellijk opdienen... "},{"@type":"HowToStep","text":"12. Klaar in 10 minuten en njam njam!!"}],"recipeYield":"4 "}