Zoek
Zomerse Boerenpasta
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
375 gram spirelli pasta
2 eetlepels olijfolie
1 snuifje zout
4 eieren
1 doosje uitgelekte champignons
1 doosje uitgelekte erwten
4 augurken
3 eetlepels dressing of mayonaise
2 Bockworsten per persoon
Bereiding
1
Kook de pasta gaar, terwijl kook je ook de eieren hard.
2
Snijd de augurken in fijne schijfjes.
3
Als de pasta gaar is en de eieren hard gekookt, giet je de pasta af en spoel hem met koud water.
4
Pel en snij de eieren. Doe de pasta weer in de grote kookpot en voeg alle verdere ingridiënten toe, de mayo of dressing hou je voor op het einde.
5
Na elke toevoeging van een ingridiënt hussel je alles al even. Op het laatste voeg je mayo of dressing toe en roer je alles nog eens goed om.
6
Maak de bockworsten warm.
7
En smullen maar
8
Ook geschikt als salade bij de BBQ
Zomerse Boerenpasta is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Zomerse vruchtensoep
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Zomerse maaltijdsalade met garnalen
35 min -
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse chili con carne met Opperdoezers
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomerse pastasalade met gerookte kipfilet
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept