Hemelse macaroni met kaas en hesp

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de macaroni.
  • 2 Smelt de boter in een diepe pot en voeg de bloem toe. Verhit dit al roerend een minuutje of Voeg beetje bij beetje de melk toe onder voortdurend goed roeren.
  • 3 Roer de room erdoor en de witte wijn. Breng de saus aan de kook en blijf roeren tot hij dik wordt en haal hem daarna van het vuur.
  • 4 Voeg de kaas toe en roer goed. Kruid het mengsel af.
  • 5 Giet de pasta en doe hem in een ovenschaal giet de saus erover en meng een beetje.
  • 6 Strooi nog wat geraspte kaas (naar keuze) erover en zet in de oven op 180°C gedurende 25 a 30 min. tot hij goudbruin is.

Hemelse macaroni met kaas en hesp is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pita met omelet, champignons en gekookte hesp
20 min
Bekijk recept
Risotto met champignons, pancetta en truffelolie
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoemp met prei en hesp
25 min Bijgerecht
Bekijk recept
Smoske hesp
10 min
Bekijk recept

Hemelse modder
20 min + 3 uur wachten - Nagerecht
Bekijk recept
Hemelse cassata
24u10 min Nagerecht
Bekijk recept
Risotto met asperges & verse munt
Bekijk recept
Hemelse Cassata
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept