- snij broccoli in kleine roosjes"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- verwijder de witte zaadlijsten en de pitjes uit de paprika en sij het vruchtvlees in stukjes"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- snij de wortel in flinterdunne schijfjes"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- schil de gember en snipper zeer fijn"},{"@type":"HowToStep","text":"5. -breng 2 L lichtgezouten water aan de kook en leg er de eiermiein"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- neem van het vuur en laat 4 min in het kokende water liggen, maak los met een vork en giet af. Spoel onder koud water en laat uitlekken"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- verhit de oosterse bakolie in een wok en voeg de fijgesnipperde gember en de varkensfinettes toe. Bak de finettes beetje bij beetje al roerend gedurende 2 a 3 min."},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- kruid met paprika, cayennepeper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- haal ze uit de wok en hou warm onder alumiumfolie"},{"@type":"HowToStep","text":"10.
- roerbak de stukjes groenten in dezelfe wok gedurende ca 4min, kruid met peper en zout"},{"@type":"HowToStep","text":"11.
- voeg de eiermie en de finettes aan de groenten toe, evenals 2 el sojasaus en 1 el oestersaus."},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- meng door elkaar"}],"recipeYield":"4 "}