Garnalen in pikante roomsaus

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 2 Zijn de garnalen diepgevroren? Laat ze eerst ontdooien.
  • 3 Ontvel de trostomaten door ze kruiselings in te snijden en in heet water te dompelen. Snij ze dan in kleine stukjes.
  • 4 Schep de stukjes tomaat in een kom, meng er eerst de sambal en vervolgens de room door.
  • 5 Plet de teentjes knoflook. Verhit de Solo in een grote aardewerken schaal en bak er de garnalen in, samen met de geplette teentjes knoflook. Voeg zout naar smaak toe en doe er de Provençaalse kruiden bij.
  • 6 Giet het tomatenroommengsel over de garnalen. Bak de schaal een uur in de voorverwarmde oven.
  • 7

Garnalen in pikante roomsaus is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Volkorenpasta met spinazie-roomsaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gerookte zalm met sla en dilleroomsaus
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pasta met courgette roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept