- Meng gehakt met peterselie en knoflook"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- voeg ei met zout en peper toe"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Maak er kleine balletjes van, bestuif ze met bloem "},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Verhit olie in een pan, voeg ui, selderij, wortel en rozemarijn toe ; bak dit 5 minuten op laag vuur; roer af en toe"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- doe er gehaktballetjes bij en zet het vuur wat hoger; bak ze rondom lichtbruin en doe er de passate met wat zout bij. Zet het vuur laag, deksel op en laat 40 minuten pruttelen, roer af en toe."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Kook intussen rigatoni, laat uitlekken en doe bij de gehaktballetjes, roer goed en warm 2 minuten door."},{"@type":"HowToStep","text":"7. Bestrooi met kaas"}],"recipeYield":"4 "}