Rigatoni met gehaktballetjes

4
50 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - Meng gehakt met peterselie en knoflook
  • 2
    - voeg ei met zout en peper toe
  • 3
    - Maak er kleine balletjes van, bestuif ze met bloem
  • 4
    - Verhit olie in een pan, voeg ui, selderij, wortel en rozemarijn toe ; bak dit 5 minuten op laag vuur; roer af en toe
  • 5
    - doe er gehaktballetjes bij en zet het vuur wat hoger; bak ze rondom lichtbruin en doe er de passate met wat zout bij. Zet het vuur laag, deksel op en laat 40 minuten pruttelen, roer af en toe.
  • 6
    - Kook intussen rigatoni, laat uitlekken en doe bij de gehaktballetjes, roer goed en warm 2 minuten door.
  • 7 Bestrooi met kaas

Rigatoni met gehaktballetjes is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Rigatoni met ribragu
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met boerenkool en gedroogde tomaat
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rigatoni alle putanesca 'nostra'
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Macaroni & cheese
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept