Torti in een tomaten-looksaus met jonge spinazie

4
45 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Emondeer de tomaten (ontdoen van de schil) , verwijder de pitten en snij ze in brunoise (blokjes).
  • 2 Pel een teentje look en snipper het fijn, net zoals de sjalot.
  • 3 Voeg een flinke scheut olijfolie toe aan een hete pan en een klontje Solo.
  • 4 Wanneer de Solo mooi begint te schuimen in de olijfolie, voeg er dan de sjalot en look aan toe. Laat dit even zweten en blus dan de hete pan met de tomatenblokjes. Laat dit even koken, kruid met peper en zout en voeg er helemaal op het einde de jonge spinazie aan toe. Haal de pan meteen van het vuur en roer alles goed onder elkaar zodat de spinazie kan smelten in de saus.
  • 5 Kook de torti beetgaar in gezouten water en en roer hem ook meteen onder de saus nadat je hem hebt afgegoten.
  • 6 Snipper de gedroogde ham en strooi het over de pasta schotel.

Torti in een tomaten-looksaus met jonge spinazie is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spinazie met pesto-kip
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)
1 uur-
Bekijk recept
Linzensalade met feta, kerstomaten en jonge spinazie
Lunchgerecht
Bekijk recept
Spinazie met spek & aardappel uit de oven
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

LAMSVLEES MET TORTI
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept