Zoek
Pasta schorizo - gehakt
2
30 min
Solo Open Kitchen
Voorgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr verse tagliatellie
250 gr gemengd gehakt
4 stuks grote tomaten
1 stuk ei
4 sneedjes oud brood
1 eetl congac
20 cm chorizo
1 eetl suiker
1 eetl olijfolie
Bereiding
1
Kook de taliatellie tot hij al dente is.
2
Meng de gehakt, broodsneetjes, en de fijngesneden chorizo samen met het ei door elkaar.
3
Maak er eerder kleine balletjes van, rol ze even door de bloem en bak ze aan in olijfolie tot ze goed gaar zijn (niet droog).
4
Pel de tomaten, snij in kleine blokjes en stoof ze aan samen met de suiker en cognac. Laat even sudderen.
5
Schik de tagliatellie op het bord samen met gehakt en saus
Pasta schorizo - gehakt is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Ovenschotel met gehakt en groente
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept