Pasta schorizo - gehakt

2
30 min
Voorgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kook de taliatellie tot hij al dente is.
  • 2 Meng de gehakt, broodsneetjes, en de fijngesneden chorizo samen met het ei door elkaar.
  • 3 Maak er eerder kleine balletjes van, rol ze even door de bloem en bak ze aan in olijfolie tot ze goed gaar zijn (niet droog).
  • 4 Pel de tomaten, snij in kleine blokjes en stoof ze aan samen met de suiker en cognac. Laat even sudderen.
  • 5 Schik de tagliatellie op het bord samen met gehakt en saus

Pasta schorizo - gehakt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met vegetarisch gehakt
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paprika's gevuld met tuinerwten en gehakt
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept