- verwarm de oven voor op 200°C"},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- vul een pan met water, voeg zout toe en breng aan de kook, kook de fussili beetgaar"},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- verhit 2 el olie in een pan en bak het gehakt rul"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- pel en snipper de ui, maak de courgette en de paprika schoon en snijd beide in kleine blokjes"},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- doe de uien, de courgette en de paprika bij het gehakt en bak ze kort mee"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- bestrooi het gehakt met zout en peper"},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- giet de fussili af en schep deze met 75 gr geraspte kaas door het gehaktmengsel"},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- verdeel het mengsel over over een ingevette ovenvaste schotel"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- strooi de rest van de kaas over de ovenschotel en bak ca 12-15 minuten in de hete oven"}],"recipeYield":"4 "}