1 snij de ajuin in fijne blokjes en de paprika ook. stoof uw paprika al een beetje gaar apart.
2 bak uw gehakt fijn op met uw solo en uw ajuin en voeg uiteindelijk ook de paprika toe.
3 alles mooi gaar(licht gebakken is ok),laat dan beetje afkoelen.
4 Saus,stoof lichtjes je kersentomaatjes die je reeds halveerde,voeg het blik tomaat toe en het half blokje rundboullion na 5 minuutjes zacht pruttelen voeg je een 20 tal blaadjes bassillicum toe in stukjes geknipt.
5 Kruiden naar wens(mijn voorkeur gaat uit naar italiaanse mengeling)
6 voeg de room toe !
7 Vul uw canneloni's met de gehakt bereiding,gemakkelijkst met een dessertlepel.
8 Neem een ovenschotel en strijk deze lichtjes in met uw baksolo.
9 leg de canneloni's erin en overgiet volledig met uw tomatensausje(niet gierig zijn)1
0 hierover kaas strooien en hup uw oven in voor een half uurtje op een 200 a 220 graden.1
1 stukje stokbrood of ciabbatta erbij...heerlijk !!