Canneloni A la Sandy :-)

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 snij de ajuin in fijne blokjes en de paprika ook. stoof uw paprika al een beetje gaar apart.
  • 2 bak uw gehakt fijn op met uw solo en uw ajuin en voeg uiteindelijk ook de paprika toe.
  • 3 alles mooi gaar(licht gebakken is ok),laat dan beetje afkoelen.
  • 4 Saus,stoof lichtjes je kersentomaatjes die je reeds halveerde,voeg het blik tomaat toe en het half blokje rundboullion na 5 minuutjes zacht pruttelen voeg je een 20 tal blaadjes bassillicum toe in stukjes geknipt.
  • 5 Kruiden naar wens(mijn voorkeur gaat uit naar italiaanse mengeling)
  • 6 voeg de room toe !
  • 7 Vul uw canneloni's met de gehakt bereiding,gemakkelijkst met een dessertlepel.
  • 8 Neem een ovenschotel en strijk deze lichtjes in met uw baksolo.
  • 9 leg de canneloni's erin en overgiet volledig met uw tomatensausje(niet gierig zijn)1
  • 0 hierover kaas strooien en hup uw oven in voor een half uurtje op een 200 a 220 graden.1
  • 1 stukje stokbrood of ciabbatta erbij...heerlijk !!

Canneloni A la Sandy :-) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Sandy Collins
Bekijk recept

Schuimige prei-venkelsoep met anijsroom
2 uur- Voorgerecht
Bekijk recept
Cannelloni met paprika en magor
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni
Langer dan 1 uur - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Canneloni Met Tonijn
30-60 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept