Ovenschotel met elleboogjespasta en groene olijven

4
20 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt 40g magarine in een kookpan en fruit er de ui in.
  • 2 Strooi er de bloem over.
  • 3 Voeg de madera / porto toe en het vocht van de champignons.
  • 4 Breng alles aan de kook.
  • 5 Voeg de tomatenpuree toe.
  • 6 Voeg peper en zout toe. Laat alles 10 min pruttelen.
  • 7 Kook intussen de pasta in hoeveelheid gezouten water.
  • 8 Verwarm de oven voor op 220°C.
  • 9 Laat de pasta uitlekken en doe hem in een kom.1
  • 0 Voeg 1 eetlepel magarine en de helft van de kaas toe. Meng alles.1
  • 1 Leg afwisselend lagen: pasta, champignons, ham, olijven in een ovenschaal.1
  • 2 Giet de saus erover. Strooi de rest van de geraspte kaas erover.1
  • 3 Leg er een paar klontjes magarine op.1
  • 4 Bak de pasta 10 min in de over.1
  • 5 Serveer het gerecht in de ovenschaal.1
  • 6 Smakelijk!

Ovenschotel met elleboogjespasta en groene olijven is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Hummus garni
5 min Snack
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Pasta met mediterrane tonijnsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pikante groene olijven
5 min Snack
Bekijk recept

Ovenschotel met gehakt en groente
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met boursin en ham
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenschotel van groenten
15 min Bijgerecht
Bekijk recept