Zoek
Griekse pasta met lamsvlees(kritaraki)
6
45 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 rode paprika
1 groene paprika
1 blik gepelde tomaten in blokjes
solo boter
1 blokje bouillon
250 gr Champignons
25 cl droge witte wijn
500 gr kritaraki(griekse pasta)
0,5 liter water
Bereiding
1
Smelt een klopje boter in een grote kom.
2
Snij het lamsvlees in blokjes en bak deze langs alle kanten bruin;
3
Snij de groen en rode paprika in blokjes en voeg deze er bij.
4
Doe de griekse pasta(verkrijgbaar bij Delhaize)er bij en doe de witte wijn er bij.
5
Smelt het bouillonblokje in het water en overgiet de griekse pasta;
6
Doe er ook de gesneden champignons bij en het blik gepelde tomaten.
7
Laat dit sudderen tot alle vocht opgeslorpt is door de pasta.Let wel op dat dit niet aanbrand.
Griekse pasta met lamsvlees(kritaraki) is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Griekse pastei
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept