Zoek
NOEDELS MET IRISH BEEF EN BOSCHAMPIGNONS
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 FLES RODE WIJN
1 KRUIDENBUIDELTJE
1 PEPER EN ZOUT
15 CL ARACHIDEOLIE
25 CL ROOM
25 CL PORTO
25 CL KALFSFOND
1 AJUIN
3 TEENTJES LOOK
1 LEPEL GROENTEFOND
500 GR IRISH BEEF
300 GR VOLKORENNOEDELS
Bereiding
1
SNIJ HET VLEES IN STUKKEN VAN 5CM (KLEINER INDIEN MEER MARINADE SMAAK GEWENST)
2
OVERGIET MET DE RODE WIJN EN VOEG HET KRUIDENBOSJE TOE
3
LAAT OVERNACHTEN
4
KOOK DE NOEDELS IN RUIM ZOUT WATER MET EEN SCHEUTJE OLIJFOLIE AL DENTE
5
BAK DE CHAMPIGNONS MET DE UI EN LOOK AAN
6
VOEG DE HELFT VAN DE PORTO TOE EN LAAT TOT DE HELFT INKOKEN
7
VOEG DE ANDERE HELFT EN DE KALFSFOND TOE
8
LAAT ZACHTJES KOKEN TOT DE CHAMPIGNONS ZACHT ZIJN (GROTE STUKKEN VOORAF SNIJDEN
9
schep het vlees uit de marinade en dep droog met keukenpapier1
0
BAK HET VLEES rondom bruin en voeg de noedels toe1
1
OVERGIET HET GEHEEL MET DE BOSCHAMPIGNONS1
2
VOEG DE ROOM TOE EN VLOEIBARE BLOEM GEMENGD MET BOTER
NOEDELS MET IRISH BEEF EN BOSCHAMPIGNONS is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Toast boschampignon
Snack
Bekijk recept
Kaviaar van bospaddenstoelen
10 min
Snack
Bekijk recept
Forel met boschampignons
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe koninginnenhapje van minikapoen en boschampignons, truffelolie
Hoofdgerecht
Bekijk recept
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse kabeljauw met noedels
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Thaise gewokte mosselen
30 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kool-noedelsalade met amandel en kip
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept