zalm met een mousseline van blonde affligem

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Kruid de zalm met peper en zout en overgiet met 2 dl blonde Affligem. Laat deze pocheren voor 25 minuten in een voorverwarmde oven van 100°C.
  • 2 Kook ondertussen de groene boontjes
  • 3 In het kookvocht van de vis gaan 2 eigelen, zet het op een zacht vuurtje en klop stevig zodat je een soort mousse krijgt. (Opgelet! Deze saus mag niet meer koken!)
  • 4 Haal de saus van het vuur en voeg 25 g boter toe. Kruid naar smaak met peper, zout en viskruiden.
  • 5 Kook de pasta en dien op!

zalm met een mousseline van blonde affligem is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Eendenborstfilet met friszoete appeltjes
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
pasta-ovenschotel met gegrilde paprika, geitenkaas, serranoham en Affligem blond
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kaasfondue met Belgische abdijkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen Met Bier En Prei
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zalm broccoli schotel
25 min+ 15 min oventijd - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lenteschotel met zalm en venkel
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zalm met venkelsalade
30 min-
Bekijk recept
Warme salade uit de wok
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept