Pasta Carbonara

4
30 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Bak de spekblokjes in wat olijfolie met de fijngesnipperde look. Kruid met peper en zout en voeg er een half glas witte wijn aan toe. Kook de pasta in gezouten water. Giet ze af en meng de saus erdoor met een scheut olijfolie en de diepvrieserwtjes. Kruid opnieuw met peper en zout. Roer op het einde de losgeklopte eidooiers door de pasta. Dien op met geraspte parmezaan en eventueel versgesnipperde peterselie.

Pasta Carbonara is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Linguine alla carbonara met pancetta en knoflook
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Wortelpasta carbonara met tuinerwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta carbonara met tuinbonen en ham
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept