Zoek
Pappardelle met zalm en pesto
4
30 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
400 gr brede tagliatelle (pappardelle)
500 gr verse zalm
4 EL pesto
50 gr parmezaankrullen
50 gr rucola
peper uit de molen en zeezout
Bereiding
1
Pocheer de zalm 7 tot 9 minuten in gezouten water. Schep de visfilet voorzichtig met een schuimspaan uit de pan in een vergiet en laat
2
hem een beetje uitlekken en afkoelen. Snij de visfi let in hapklare stukken, kruid ze met peper uit de molen en zeezout.
3
Kook de pasta beetgaar in gezouten water. Giet af en vermeng ze meteen met pesto. Schep goed om.
4
Leg er de zalm bij. Werk af met de fi jngesnipperde rucola en de parmezaankrullen. Serveer meteen.
Pappardelle met zalm en pesto is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Tortilla pesto rolletjes
Bekijk recept
Volkoren pasta pesto
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie met pesto-kip
25 min-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fusilli met ricotta en pesto
Bekijk recept
Pappardelle met paddenstoelen
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pappardelle met oesterzwam
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met stracotto
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pappardelle met biefstuk en basilicumolie
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept