- Pel de ui en het teentje look en snipper beide fijn."},{"@type":"HowToStep","text":"2.
- Laat 60 gram boter smelten en fuit de ui en look. Voeg vervolgens het gehakt toe. Meng goed en roer regelmatig tot het gehakt rul gebakken is. voeg de verse, gespoelde spinazie toe en blijf roeren."},{"@type":"HowToStep","text":"3.
- Kook ondertussen de pastaschelpjes."},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- Bereid vervolgens de bechamelsaus. Laat 140 gram boter smelten op een zacht vuurtje en voeg de bloem al roerend toe. Laat het mengsel droog, maar niet bruin worden. Voeg de melk traag toe en laat even koken. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat."},{"@type":"HowToStep","text":"5.
- Voeg de saus en de pastaschelpjes toe aan het mengsel. Meng goed."},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- Giet alles in een vuurvaste schotel. Bestrooi overvloedig met de gemalen kaas."},{"@type":"HowToStep","text":"7.
- Zet in een voorverwarmde oven op 200°C en laat gratineren tot je een mooi korstje bekomt."}],"recipeYield":"4 "}