Pasta e Patate

4
60 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Hak de wortel, de selder, de tomaten, de ui en de aardappelen in stukjes. Verhit een flinke scheut olijfolie in een pan en laat de groenten even op hoog vuur staan. Leng aan met bouillon en laat 30 min sudderen op laag vuur. Zorg dat er genoeg kookvocht is en kook de pasta beetgaar met de aardappelen. Kruid naar smaak met peper en zout. Garneer de pasta met geraspte parmezaan.

Pasta e Patate is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Gnocchi met mediterrane paprikatomatenstoof
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met sardinessaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met Italiaanse kruiden en geroosterde paprika
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gnocchi met kalfsoester
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept