Zoek
Pasta saus met gerookte zalm en tomaten
4
20 min
Solo Open Kitchen
Hoofdgerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
olijfolie
2 teentjes knoflook
1 potje half zongedroogde tomate (vb koelvak van Delhaize)
2,5 dl room
1 limoen (sap van)
2,5 dl groentebouillon
1 dl witte wijn (naar smaak)
6 verse tomaatjes (of 4 grote)
400 gr gerookte zalm
2 lente-uitjes
bindmiddel
Bereiding
1
Snij de knoflook fijn en fruit hem in de olijfolie.
2
Snij ook de gedroogde tomaatjes fijn en fruit ze even mee met wat van hun oliemarinade.
3
Voeg de room, het limoensap, de groentebouillon en de witte wijn toe en laat een 10-tal minuutjes zachtjes koken.
4
Snij de verse tomaatjes in partjes en voeg ze toe aan de saus.
5
Bind de saus indien je wens (vb met instant bindmiddel of roux van maizena).
6
Snij de zalm in stukjes en hou een beetje apart.
7
Voeg tot slot de fijngesneden lente-uitjes en de gerookte zalm toe.
8
Gebruik de resterende zalm om te garneren.
Pasta saus met gerookte zalm en tomaten is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min
Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige pasta met geitenkaas
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept