Pasta met broccolisaus en champignons:

4
40 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De broccoli in roosjes verdelen, stronk verwijderen of eventueel fijnhakken.
  • 2 De broccoli in kokend water gaar koken (± 15 min), afgieten en even laten stomen. De roosjes goed mixen met een staafmixer, of indien voorhanden, in een blender. Meng er de room onder, breng op smaak met pezo. Zet op een zacht vuur, laat warm worden en wat indikken.
  • 3 Verhit de olijfolie en fruit hierin de ui en de spekblokjes, ongeveer 10 minuten.
  • 4 Voeg de champignons toe en bak deze ook ongeveer 10 minuten.
  • 5 Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • 6 Vermeng de pasta met het spek/champignonsmengsel en de broccolisaus.

Pasta met broccolisaus en champignons: is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Goedgevulde pizza met champignons en ui
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Runderbraadworst met champignons
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Balsamico-champignons met rosevalfriet
30 min-
Bekijk recept
Snelle kipragout met room, champignons en dragon
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pittige pasta met salami
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met rode zalm
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept